Perussuomalaisten Nuorten syyskokous pidetään Järvenpäässä 2.-3.11.2013. Syyskokouksessa päätetään järjestön uusien sääntöjen hyväksymisestä ja valitaan nuorisojärjestön puheenjohtaja, pääsihteeri, toiminnanjohtaja sekä hallitus vuodelle 2014.

Poliittisissa luottamustehtävissä olen aktiivina mukana nyt ensimmäistä kautta. Politiikkaan ja yhteisiin asioihin liittyen nälkä on kasvanut vuosi vuodelta enemmän. Olen käytettävissä Perussuomalaisten Nuorten pääsihteeriksi sekä hallituksen jäseneksi.

Olen 30-vuotias naimisissa oleva mies ja 3-vuotiaan pojan isä. Olen suorittanut sähköalan perustutkinnon informaatioteknologia linjalla, josta valmistuin tietotekniikan mekaanikoksi vuonna 2002. Koulun jälkeen suoritin varusmiespalvelukseni sotilaspoliisina. Tietoni ja taitoni ovat karttuneet ja karttuvat edelleen monipuolisissa ja vastuullisissa luottamustehtävissä, moninaisten koulutusten ja harrastusten yhteydessä sekä itse opiskellen ja oppien. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien.