Kunnallisvaalit on vasta saatu käytyä ja valtuustokausi avattua. Seuraavaksi olisi edessä sitten S-ryhmän, viralliselta nimeltään Keskimaa Osuuskunnan edustajiston vaalit joihin minut on asetettu ehdokkaaksi. Olen ehdokkaana pohjoisella jäsenalueella, ja tämän jäsenalueen kuntiin kuuluu Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Multia, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski. Monta kuntaa / kaupunkia kuuluu siis Keuruun lisäksi alueeseen.

Vaali tapahtuu postiäänestyksenä, ja vaalimateriaali tulee jäsenille helmi-maaliskuun vaihteessa tulevan jäsentiedotteen mukana. Äänestysaika on 4.-15.3.2013. Tietoa saa jakaa kaikille tutuille jotka asuvat kyseisillä äänestysalueilla, ja ei haittaa vaikka ääniä tulisi sen verran että niillä kohoasi vaikka edustajistosta edustajiston keskuudestaan valitsemaan hallintoneuvostoon jossa vaikutusmahdollisuudet ovat edustajistopaikkaa huomattavasti laajemmat. Koen että mukana olemalla pystyisin vaikuttamaan sitäkin kautta oman kotiseutuni elinvoimaisuuteen ja palvelutasoon. Joten eiköhän laiteta sana kiertämään ehdokkuudestani!

P.S. Sähköinen- ja sosiaalinen media on mielestäni erinomainen keino tuoda esille näkemyksiään ja kertoa omasta toiminnastaan. En koe mielekkäänä sitä, että maksaisin suuria summia näkyvyydestä ja siitä että pääsisin vaikuttamaan yhteisiin asioihin näkemysteni mukaan kaikkien parhaaksi.