Suomessa ja Euroopassa on tapahtunut 2000-luvulla oman ymmärrykseni aikakauden suurimmat kusetukset. Kyllä, kusetukset! Näistä moninaisista tapahtuneista ja suunnitteilla olevista kansallisvaltioiden etujen vastaisista toimista ei voi käyttää yhtään lievempää ilmaisua. Euroopan unioni on yksi älyttömimmistä ideoista koota yhteen täysin erikaltaisia maita. Tämä älyttömyys aiheuttanut sen että EU:sta on muodostunut tulonsiirtounioni sen sijaan että se olisi vapaakauppa-alue. Schengen, ei ollut täysin susi syntyessään mutta muuttui äkkiä sellaiseksi.

Suomessa tehtiin Jyrki Kataisen sixpack -hallituksen aikana aivan käsittämättömiä päätöksiä sosialistisen Euroopan unionin varojensa yli eläneiden jäsenmaiden rahoittamiseksi. Kaikista härskeintä on se että Jyrki Katainen luikki Suomesta EU:n virkamieheksi nauttimaan korkeaa palkkaa sikailtuaan ensin Suomessa veronmaksajien rahoilla. Suomen valtion velka on noussut lyhyessä ajassa aivan uusiin sfääreihin, valtionvelka on kasvanut melkein kaksinkertaiseksi noin 100 miljardiin euroon. Silti suomalaisille on jaettu vain jatkuvia leikkauksia.

2015 alkoi aivan ennennäkemätön maturyöppy (matu tarkoittaa maahantunkeutujaa). Erinäisistä maista alkoi virrata satoja tuhansia ´turvapaikanhakijoita´Eurooppaan. Suomeenkin näitä matuja on valunut kymmeniä tuhansia. Julkisessa keskustelussa tuppaa monesti sekaantumaan mamut ja matut. Maahanmuuttaja on henkilö joka muuttaa johonkin maahan elämään muulla tavoin kuin sosiaaliturvan varassa. Matut, eli maahantunkeutujat taas hakeutuvat kohdemaihin mitä erilaisimmilla motiiveilla joita on saatu lukea eri medioista kaikissa maissa. Näitä tarinoita voi jokainen itse lukea netistä. Mutta turvapaikan hakijana ei voi missään tapauksessa pitää henkilöitä jotka ovat lähteneet siirtolaiseksi paremman elintason ja koulutuksen perässä. Kaikki voi tapahtua yhdellä taikasanalla; ASYLUM! Siitä alkaa sitten täysi ylläpito joka käsittää kaiken majoituksesta terveydenhuoltoon, tätä ylläpitoa kutsutaan kansankielellä hyysäämiseksi.

Suomen ja Euroopan valtioiden ylin johto on johdonmukaisesti pyrkinyt näyttämään asioita positiivisessa valossa ja yrittänyt saada nämä käsittämättömän härskit tapahtumat näyttämään mahdollisuudelta. Minä kuulun siihen joukkoon johon ei tämä kusettamispropaganda uppoa.

Minun Suomeni on rakennettu sadan vuoden aikana. Verta on vuodatettu liikaa, mutta tapahtuneista on otettu opiksi – tai ainakin ennen viimevuosia vielä vaikutti siltä – oikotietä onneen ei ole. Suomen ja muidenkin maiden päättäjien tulisi istua ajattelemaan miksi he ovat ´kansanedustajina´, siis hoitamassa meidän kansalaisten asioita meidän parhaaksi. He tuntuvat kuitenkin ajamansa omaa (tai jonkun muun eliitin heille ajettavaksi syöttämää) agendaa.

Olen erittäin turhautunut lukiessani päivittäin, tai ainakin lähes päivittäin uutisia erilaisista rikoksista joita tapahtuu näiden matujen toimesta.

Nyt jopa sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg on herännyt ruususen unestaan: Ylin virkamies varoittaa kirkassilmäisyydestä – HS: ”Laittomasti maahan jäävistä uhka Suomelle”

Olen itse työssäkäyvä veroja maksava perheenisä, joka haluaa säilyttää Suomen hyvinvointivaltiona jollaiseksi ´suuret ikäluokat´ovat sen meille rakentaneet omistamalla elämänsä työn tekemiselle.

Olen itse Suomen itsenäisyyttä sodissa puolustaneen sotaveteraanin jälkeläinen toisessa polvessa. En voi hyväksyä nykyisen kaltaista menoa! Valloillaan olevalle politiikalle on saatava muutos, ja äkkiä! Tänä vuonna tulee itsenäiselle Suomelle ikää 100 vuotta.