Lomat alkaa olla lomailtu, ja kohta alkaa taas työskentely kunnallispolitiikankin parissa. Muistakaa että en ole pelkästään itseäni varten mukana kunnallisessa päätöksenteossa, yhteisistä asioista siellä ollaan päättämässä! Otan mielelläni palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan joilla voidaan kotikaupunkiamme kehittää meitä keuruulaisia varten. Valtuustotyöskentelyä ei ole tällä hetkellä paljoa tiedossa, kun kaupunginhallitus on se toimielin joka hoitaa juoksevia asioita. Meneillään oleva kuntauudistus on aiheuttanut myös tunteen siitä että olemme tietyllä tapaa tuuliajolla, ja ehkä ajatus saattaa olla myös aivan konkreettinen, kun on monta muuttujaa joihin emme voi itse vaikuttaa. Valtakunnan politiikka toimii sanelijana Kokoomusvetoisen hallituksen johdolla. Olen monta kertaa maamme hallituksen päätöksentekoa seuratessani ihmetellyt kuinka täysin erilaiset arvomaailmat omaavat puolueet ovat myyneet sielunsa ja tanssivat pääministeripuolueen tahtiin…

Mutta kaikesta huolimatta, hyvää syksyä. Joonas vaikenee…mutta vain hetkeksi.