Tänään se tapahtuu, klo 13.14, nimittäin talvipäivän seisaus. Tänäänhän on myös se päivä joksi on maalailtu maailmanloppua. Itse kuulun siihen ryhmään, joka uskoo tai jopa tietää että tänään päättyy Maya-intiaanien pitkänlaskun jakso, eli baktun. Sitten alkaa uusi baktun, eli noin 395 vuoden ajanjakso. Talvipäivän seisauksessa on se hyvä puoli, että kun tänään on vuoden pimein päivä, niin päivät alkaa jälleen pidentymään ja mennään kohti valoa. Kevättä odotellessa!

Eilen 20.12.2012 Keuruun Perussuomalaiset pitivät myös syyskokouksensa, jossa toimin itse sihteerinä ja minut valittiin myös paikallisyhdistyksemme hallitukseen varajäseneksi. Ensimmäiseen kaupunginvaltuuston kokoukseen on tässä vaiheessa noin kuukausi. Kaupungin luottamushenkilöorganisaation eri toimielinten ja lautakuntien kokoonpanot eivät ole vielä selvillä, ryhmien väliset neuvottelut ovat edelleen kesken.

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2013 kaikille!