Lähden ehdolle kunnallisvaaleihin paljasjalkaisena Keuruulaisena. Olen saanut näkemystä eri tapoihin järjestää hyvinvointipalveluita käydessäni ”maailmalla”, josta palasin takaisin keuruulaiseksi lähes 10 vuoden tauon jälkeen. Enkä hetkeäkään ole katunut. Tampereella vietettyjen vuosien jälkeen osaan taas arvostaa Keuruuta aivan uudella tavalla. Mielestäni Keuruu on hyvä kasvuympäristö lapsille

ja täällä on mahdollisuus luonnonläheisiin harrastuksiin. Keuruulta löytyy myös paljon vireää seuratoimintaa lapsille ja nuorille. Luonto, turvallisuus ja yhteisöllisyys ovat arvoja, jotka parantavat Keuruun kilpailukykyä isompia kaupunkeja vastaan ja niitä meidän on vaalittava.

Nyt kun olen palannut Keuruulle, haluan olla myös mukana kehittämässä Keuruuta.

On tärkeää saada pidettyä Keuruu elinvoimaisena kaupunkina, ja siihen tavoitteeseen päästäksemme, meidän on saatava säilytettyä peruspalvelut niiden tarvitsijoiden ulottuvilla, aina vauvasta vaariin ja kaikille siltä väliltä!

Valtakunnan politiikkaa (=eduskunta) seuratessa näyttää huolestuttavalta kuinka päähallituspuolueet vaikuttaisivat olevan uhkaavasti ajamassa Suomen maaseutua alas. Haluankin, että Keuruu jatkaa itsenäisenä kaupunkina, joka mahdollistaa toimivan lähidemokratian toteutumisen. Keuruun tulee säilyttää jatkossakin kaupunkilaisten mahdollisuudet osallistua omaa asuinympäristöänsä koskevaan päätöksentekoon. Keuruun päättäjien on pidettävä keuruulaisten puolta!