Vaalit on käyty, ja vaalien alla olin myös todella aktiivinen. Jopa niin aktiivinen, että ajankäyttö tapahtui osittain perheen ja harrastusten kustannuksellakin. Mutta niin se vain on, että todella kiinnostaviin asioihin tulee käytettyä aikaa ajoittain lähes intohimoisesti. Vaikka en vaalien jälkeen päivittäin olekaan näkyvillä, niin olen teidän Keuruulaisten tavoitettavissa lähes jatkuvasti sähköpostin, puhelimen tai tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Netin käyttö tiedottamiseen ja kuulumisten kertomiseen on mielestäni nykyaikaa, jolloin jokainen voi lukea ja tutkia julkaisujani itselleen sopivana ajankohtana. Lupaan, ja aion myös jatkossakin käyttää tätä sivustoani ajankohtaisten asioiden ja mielipiteideni kertomiseen! Kannattaa vierailla sivuillani myös jatkossakin, jolloin voit tutustua mielipiteisiini ja näkemyksiini. Kiitos luottamuksesta!